Een onvoorziene weergave van LaserontharingTijdens dit intakegesprek is uitgelegd hoe u dan ook zich optimaal op een behandeling kan voorbereiden. Zo is het bijvoorbeeld niet gewenst om vanwege de verzorging te epileren en/ofwel te waxen. Vanaf 6 tot 8 weken voor de treatment kunt u beter nauwelijks behandeling verdere aangaande een zonnebank vervaardigen en doek voorkomt u langdurige blootstelling aan vanzelfsprekend zonlicht.

Dikwijls is er weet heel snel uitkomst merkbaar. Na twee tot 3 behandelingen is overduidelijk duidelijk het dit haar minder snel retour komt, dunner is en tevens vermindering over de haren zal geraken opgemerkt. Na iedere eerstvolgende behandeling zal het uitkomst almaar lekkerder duidelijk worden.

Om echt te zijn het een groot deel betreffende een ook niet-behandelde haarzakjes bij een eerstvolgende behandeling immers in een groeifase is, hanteren wij een rustperiode van ongeveer 6 tot 8 weken tussen een laserontharingen.

Zowat alle mannen en dames die hinder beschikken over aangaande overtollige lichaamsbeharing, mogen met laserontharing behandeld worden. Bij cliënten met ons groot verschil tussen haar- en huidskleur zit een laserontharing het allerbeste.

De laser in deze kliniek kan zijn goedgekeurd als een medical device en voldoet aan de Europese regelgeving voor medische hardware. Bij AJ Skin Clinic raakt u in prima handen, een verzorging gaat enkel voltooid worden via ons erkende huidtherapeut.

Zes weken vanwege en een aantal weken na een verzorging mag uw huid niet blootgesteld worden met zonlicht en UV-straling. Ingeval u graag in de zon zit, kan zijn een verzorging in de zomermaanden ook niet perfect.

U dan ook kan dan ons treatment overdenken in een periode over oktober tot juni. Bent u niet zo’n zonliefhebber? Vervolgens kan u kiezen een behandeling in een zonnige zomermaanden.

• Passend wegens alle huidtypen, tevens getinte huidtypen kunnen behandeld worden betreffende de SHR; • Daar bestaan minder behandelingen nodig vervolgens voor overige ontharingsmethoden; • In principe geen bijwerkingen; • Passend voor vollere oppervlakte; • Nauwelijks prikkeling met omliggende huid; - Door dit unieke koelsysteem met de Sopranolaser is dit bijna pijnloos; • Regelrecht na de treatment kan u dan ook de werkzaamheden weer hervatten; • Bestemd wegens mannen en vrouwen.

Bij AJ Skin Clinic is dit laser ontharen op een veilige manier aangeboden. Daarom kan deze geraken aangewend voor al die huidtypen, betreffende gehele lichte tot gehele getinte huidtypen (huidtype I tot huidtype VI).

De haarzakjes die we gedurende een behandelingen vernietigd beschikken over, zullen geen andere haren verdere produceren. Wel kan zijn dit mogelijk dat Klik hier bij kracht aangaande onder andere hormonen bijvoorbeeld een zwangerschap en een menopauze ofwel medicatiegebruik, enig hergroei betreffende hoofdharen optreedt. Het is desalniettemin veelal betreffende 2 touch-up verzorging wederom goed te behandelen.

Wegens aanvang over een behandeling worden foto’s gemaakt aangaande het behandelgebied. Vervolgens wordt een perfecte hoeveelheid laserenergie getest en is de instelling aangaande de laser aangepast op de situatie.

Bijna al die gebieden op het lijf betreffende donkere haren, mogen met ons laser behandeld worden. Gebieden die ook niet behandeld worden, bevinden zich rond de ogen en in het oor. Op deze plaats bestaat ons risico op beschadiging aangaande weefsel.

Laserontharing kan buiten verdoving worden uitgevoerd. De meeste personen ondervinden een treatment zodra enigszins pijnlijk. Doordat wij gedurende de laserbehandeling koelen met ons exclusief hiervoor ontwikkelde koeltoestel dat koude lucht uitblaast, is een behandeling buiten verdoving goed te verdragen.

Het is vooraf betreffende u besproken. Immers is het essentieel teneinde er rekening mee te behouden het tussen de verzorging in enkel scheren toegestaan is, zeker waxen, harsen en epileren zijn niet toegestaan. Behulpzame feiten over wat u dan ook voor een treatment dien doen en na een verzorging kan verwachten vindt u bij voor- en nazorg.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Een onvoorziene weergave van Laserontharing”

Leave a Reply

Gravatar